start
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/2003-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Bestuurstafel februari 2020

Helaas is er in de inhoudsopgave van het februarinummer een klein foutje geslopen. Er zou een verslag in het magazine komen over de ramp (enorme bosbranden) in Australië. Omdat andere artikelen iets meer ruimte gingen innemen is het aangekondigde artikel eruit gehaald maar hebben wij verzuimd om het ook uit de inhoudsopgave te verwijderen. In dit magazine kunt u het artikel alsnog aantreffen.

Als één van de Nederlandse vogelbonden voelen wij ons verplicht om u te informeren over alles wat direct of indirect met onze hobby heeft te maken. De artikelen over kweek, huisvesting, voeding of een soortbeschrijving hebben allemaal direct te maken met onze beleving van de hobby. Beschermingsprogramma’s en wetgeving staan voor veel liefhebbers wat verder van ons af maar zijn minstens zo belangrijk.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

Bedrijfsmatig houden van dieren

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgeg [ ... ]

Lees verder

soortbescherming projecten, klik op de oranje link voor de website

Onze trots