start
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/1906-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Bestuurstafel juni 2019

Waren we te vroeg in mei? Een vraag waarop wij u graag een antwoord geven. Voordat we dat doen, willen we even uitleggen waarmee we dan te vroeg waren. Velen van u hebben het meimagazine niet op de eerste dinsdag in de brievenbus gekregen maar reeds de vrijdag ervoor. Waren we daarmee dan te vroeg? Nee, afgaande op de reacties denken wij van niet. Door de snelle productie en aanlevering vanuit de drukkerij werden ook wij verrast met de vroege bezorging van ons magazine. Er is gewoon iets sneller gevlogen, aldus de drukkerij. Normaal moet het kant en klare magazine de donderdag voor de eerste dinsdag van de maand bij Sandd worden aangeleverd.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

komende evenementen

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

Onze trots