start
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Het huidige magazine

images/magazine/1806-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat in mei strenge regels van kracht zijn geworden voor het beheren van persoonsgegevens. Ook de Parkieten Sociëteit heeft daarmee te maken, en wij hebben de nodige stappen ondernomen om aan de regelgeving te voldoen. Wij kunnen u verzekeren dat de administratie uw gegevens met uiterste zorgvuldigheid en discretie gebruikt en beheerd. Er worden geen gegevens doorgegeven aan derden zonder dat u daarvoor toestemming heeft gegeven.
Uw afdelingsbestuur zal tijdens een extra te houden Algemene Leden Vergadering op 16 juni over de nieuwe regels worden geïnformeerd. Op de agenda voor deze extra ALV staan o.a. de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en een paar andere zaken zoals een herindeling van de afdelingen. Hierbij moet u denken aan het onderbrengen van gebieden waarin nu geen actieve afdeling werkzaam is, bij de bestaande afdelingen. Dit doen wij omdat dan iedereen vertegenwoordigd kan worden (door een afdelingsbestuur) tijdens de ALV en u dus zeggenschap heeft.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen, het kan echter voorkomen dat bepaalde ringen niet beschikbaar zijn.

De aluminium ringen voor 2018 worden vanaf oktober geleverd. Stalen ringen kunt u altijd direct bestellen. Wel zijn er wat zaken veranderd. dit leest u op de ringenservicepagina.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

komende evenementen

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

Bedrijfsmatig houden van dieren
11 mei 2018

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgeg [ ... ]

Lees verder

Onze trots