van de bestuurstafel
Contributie 2022 betalen
Contributie 2022 betalen

Bestuurstafel juni 2022

Na een droog maar vooral zonnig voorjaar, kunnen we ons op gaan maken voor de zomer. Natuurlijk hopen we allemaal op een mooie zomer, maar wel zonder extremiteiten als hittegolven of op tropische regentijd lijkende regenval. Wat voor weer het ook wordt, we zullen te aller tijden moeten zorgen dat onze vogels er geen hinder aan ondervinden. Scherm bij extreme hitte de volière dusdanig af, zodat uw vogels altijd een schaduwplek kunnen vinden en bij extreme regenval kunnen schuilen. Vers drinkwater hoort natuurlijk altijd ter beschikking te staan, maar tijdens warme periodes moet u dat misschien een keer vaker verversen.

Bovenstaande heeft natuurlijk alles te maken met dierenwelzijn. Dat thema wordt steeds vaker uitvergroot bekeken en bekritiseerd. Laten we er samen aan bijdragen dat er, zelfs bekeken onder een microscoop, geen kritiek gegeven kan worden over de verzorging van onze gevleugelde vrienden.

Deze maand wordt er geschiedenis geschreven in Brazilië. In dit magazine kunt u lezen wat dit precies zal zijn. Er is al jarenlang naar toe gewerkt en er zijn diverse hobbels overwonnen om zo ver te komen. Fantastisch dat dit gaat gebeuren.

Ook is in dit magazine de poster voor het papegaaiencongres op Tenerife weer afgebeeld. Verderop in dit magazine is een overzicht van de sprekers te lezen. In het volgende nummer hopen wij een definitief programma te kunnen presenteren. Wilt u meer informatie, stuurt u dan een e-mail naar of neem contact op met Ruud Vonk 0168-472 715

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier met dit leerzame magazine.

Het volgende magazine komt in de eerste week van juni uit.

Bondsbestuur Parkieten Sociëteit.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.