van de bestuurstafel
Contributie 2022 betalen
Contributie 2021 betalen

Bestuurstafel januari 2021

Ondanks alle maatregelen die er golden en andere maatregelen waar wij nu nog mee te maken hebben willen wij u toch een voorspoedig en vooral gezond 2021 toewensen. Hopelijk wordt het een heel ander jaar dan 2020 en laten we hopen dat we achteraf kunnen zeggen dat juist 2020 een heel ander jaar was en dat het nu weer een normaal jaar wordt. Hoe dan ook 2021 is van start gegaan en we zullen gewoon weer mee moeten rijden in die trein.

Of er op korte termijn al weer activiteiten door de afdelingen ontplooid kunnen worden laat zich op dit moment nog niet beantwoorden. Hopelijk kunnen we in het volgende magazine daar iets meer over zeggen.
De organisatie van de vogelmarkt in Assen heeft medio december naar buiten gebracht dat de markt van Assen verplaatst wordt naar de evenementenhal in Hardenberg. De geplande datum voor de eerste markt is 27 maart.

Voor die gene die ringen heeft besteld voor CITES A vogels mogen deze binnenkort tegemoet zien of deze zijn al bij u bezorgd. Let op dat er vanaf nu alleen nog ringen met de jaaraanduiding 21 gebruikt mogen worden. Heeft is oude geregistreerde CITES ringen dan mag u die niet meer gebruiken voor jongen die in dit jaar geboren worden.

Helaas hebben wij ook het afgelopen jaar afscheidt moeten nemen van mensen die veel voor onze hobby betekend hebben. Om u heen kijkend kan het u niet ontgaan dat de vergrijzing binnen onze hobby steeds uitgebreider wordt. Uit gekheid zeggen wij wel eens dat vogelhouders te herkennen zijn aan hun grijze haren of aan het geheel ontbreken van hoofdhaar. Er komen gelukkig ook nog altijd nieuwe leden bij maar voor een deel vallen die precies in het profiel van de vorige zin. Kent u (jonge) mensen die nog geen lid zijn? Probeer deze mensen warm te krijgen voor een lidmaatschap. Als u ze dan via de afdeling aanmeld geniet de afdeling ook nog een leuke bonus voor de afdelingskas.

Heeft u zelf een keer iets te melden waarvan u denkt dat het interessant genoeg is voor het magazine, neem dan gerust contact op met de redactieraad.
Wij wensen u veel lees- en kijkplezier met dit leerzame magazine. Het volgende magazine komt voor 3 februari uit.

Bondsbestuur Parkieten Sociƫteit

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er enige pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proefmagazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.