van de bestuurstafel
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Bestuurstafel juni 2019

Waren we te vroeg in mei? Een vraag waarop wij u graag een antwoord geven. Voordat we dat doen, willen we even uitleggen waarmee we dan te vroeg waren. Velen van u hebben het meimagazine niet op de eerste dinsdag in de brievenbus gekregen maar reeds de vrijdag ervoor. Waren we daarmee dan te vroeg? Nee, afgaande op de reacties denken wij van niet. Door de snelle productie en aanlevering vanuit de drukkerij werden ook wij verrast met de vroege bezorging van ons magazine. Er is gewoon iets sneller gevlogen, aldus de drukkerij. Normaal moet het kant en klare magazine de donderdag voor de eerste dinsdag van de maand bij Sandd worden aangeleverd.

Deze keer heeft de drukker het echter op de dinsdag al bij Sandd aangeleverd, waardoor het magazine vrijdag bij de meeste mensen werd bezorgd. Helaas zijn er ook deze keer weer mensen geweest, die het magazine toch te laat hebben ontvangen. Geloof ons dat dit onze volle aandacht heeft en dat wij al het mogelijke doen om iedereen op tijd van het magazine te kunnen laten genieten. De vroege bezorging van mei is geen garantie voor volgende bezorgingen. Wij hebben met de drukkerij afgesproken dat de bezorging op de eerste dinsdag van de maand zou moeten plaatsvinden en dat is ook het uitgangpunt voor de volgende keren.

Wij zijn door de uitgever van het boek ‘Psittaculture’ van Tony Silva gevraagd om tijdens het Belgium Parrot Event op 8 juni aanwezig te zijn, voor de verkoop van het boek. Wij hadden al besloten om hier naartoe te gaan, vandaar dat wij deze uitnodiging aangenomen hebben. Verder zullen wij daar aanwezig zijn met een deel van de artikelen uit ons assortiment.
De uitgever heeft aangegeven dat Tony Silva tijdens de vogelbeurs in september in Zwolle aanwezig zal zijn. Er is een nieuwe titel van deze auteur in aantocht. Het is een boek over ara’s, echter is de definitieve release datum nog niet bekend. Wanneer wij hier meer over weten, zullen wij dit melden.

Wij wensen u wederom veel kijk- en leesplezier met dit magazine.
Het volgende magazine verschijnt begin juli, waarna wij een maand vakantie nemen.

Bondsbestuur
Parkieten Sociëteit

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.