afd. Zuid Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: J. Ramaekers

Vonderen 18

6067 GR Linne

Tel: 06-57536848

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Limburg Zuid worden gehouden in: De Residentie Abdissenlaan 63 6374 BK, Landgraaf.

Na een geweldig succes van onze show afgelopen jaar, gaat de Parkieten Sociëteit Limburg-Zuid dit jaar weer een expositie organiseren. De opening is vrijdag 19 okt. van 19.00 t/m 21.30 uur, zaterdag 20 okt. van 10.00 t/m 20.00 uur en zondag 21 okt. van 10.00 t/m 16.00 uur.
In onze vereniging wordt er gekweekt, variërend van grasparkiet, grote parkieten, papegaaien en diverse soorten kaketoes die tijdens deze show te bewonderen zullen zijn. Voor vragen over het houden en kweken van kromsnavels, zijn er tijdens deze show diverse leden aanwezig om u te woord te staan. Ook dit jaar zijn er diverse stands aanwezig en zal er tevens tijdens deze dagen een vogelbeurs zijn. Entree is vrij.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.