afd. Zuid-Holland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: Hans van Stein
De Esdoorn 46
2761  TW  Zevenhuizen
Tel: 0180 44 38 91
GSM 06 152 64 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Zuid-Holland worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand, om 20.00 uur in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’ Dorpsstraat 250 2391 CK in Hazerswoude-Dorp rechts naast de dorpskerk. Telefonisch bereikbaar: 0172- 58 90 72

Vrijdag 26 januari zal Jan Chris van Dam uit Pijnacker een lezing verzorgen met als titel “Vreemde vogels Down Under”. In de maanden oktober en november reizen we met vier personen door zuidoost Australië. We gaan op zoek naar de weinige barrabandparkieten in de natuur die er nog zijn. We bezoeken o.a. John McGrath in Jass die ons begeleidt langs een aantal parkietenkwekers. Bij één van de parkietenkwekers komen we de zeldzame rotsparkiet tegen. We rijden weer 500km naar Bourke waar we de blue bonnet in zijn natuurlijke omgeving zien. We genieten van een overweldigende bloei in de woestijn, die onlangs onder water stond. We rijden door een gebied waar vele grote speelfilms zijn opgenomen. We brengen een bezoek aan de Flying Docters en rijden langs de overstroomde Murryriver. In Mildura beleven we een zwaar onweer en worden dan ook geëvacueerd.
De volgende twee dagen bezoeken we vier parkieten- en lorikwekers. We reizen door naar  ‘De Grampians’ met zijn geweldige dierenrijkdom. Hier word je omgeven door wallaby’s, helmkaketoes, raaf- en geelkuifkaketoes en rosé’s. Avontuurlijke wandelingen maken we in de bergen en bezoeken watervallen.
Bent u liefhebber van Australische vogels en natuurschoon? Stap bij ons in en reis mee om twee uur lang in Australië te zijn.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.