afd. Zuid-Holland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: Hans van Stein
De Esdoorn 46
2761  TW  Zevenhuizen
Tel: 0180 44 38 91
GSM 06 152 64 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Zuid-Holland worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand, om 20.00 uur in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’ Dorpsstraat 250 2391 CK in Hazerswoude-Dorp rechts naast de dorpskerk. Telefonisch bereikbaar: 0172- 58 90 72

Op de in april gehouden jaarvergadering hebben we kunnen melden dat er nu 78 betalende leden zijn zodat we er op dit moment redelijk voorstaan. De kascontrole werd door de kascommissie in orde bevonden, waarvoor dank. Hans van Stein was aftredend maar is weer herkozen. De contributie blijft op het zelfde niveau gehandhaafd. De volgende clubactiviteit vindt plaats op 29 juni en bestaat uit een rondgang door vogelpark Avifauna. Hierna is het vakantie waarna op 28 september de eerstvolgende clubavond wordt gehouden. Dhr. Chris van Dam zal ons dan een film tonen. Op 26 oktober komt dhr. Piet Rozendaal met een film.
Voor wat betreft onze bus- en fietstocht zouden wij graag nog wat inschrijvingen willen verwelkomen.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.