afd. Zuid-Holland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: Hans van Stein
De Esdoorn 46
2761  TW  Zevenhuizen
Tel: 0180 44 38 91
GSM 06 152 64 144
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Zuid-Holland worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand, om 20.00 uur in het Dorpshuis ‘De Juffrouw’ Dorpsstraat 250 2391 CK in Hazerswoude-Dorp rechts naast de dorpskerk. Telefonisch bereikbaar: 0172- 58 90 72

Zaterdag 8 september hebben we onze bustour gehad. Na de koffie zijn we om 9.00 uur vertrokken richting Firma Heesakker waar we een zeer uitgebreide en interessante rondgang kregen. Daarna reden we naar Waalwijk waar we de firma Geldof bezochten. Om 13.00 uur was het tijd om vogelspeciaalzaak De Bosruiter, met bijbehorend ‘park’ te gaan bezoeken.  Inmiddels was het 16.30 uur en werd het tijd om naar Zevenhuizen terug te keren. Bij La Baraque stond ons een uitgebreid buffet te wachten. Om 20.00 uur namen we afscheid van elkaar en ging ieder zijn/haar eigen weg. Het was een geslaagde dag en daarom jammer om vast te moeten stellen dat de belangstelling voor de jaarlijkse bustocht langzamerhand aan het afnemen is.
Op 26 oktober komt Piet Rozendaal ons bezoeken met op het programma amazonepapegaaien en zijn reis naar Peru (film).

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.