afd. West Brabant
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: P. Pattijn
Groningenlaan 69, 4926 GC  Lage Zwaluwe
Tel: 06-14126911
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden en beurzen van de afdeling West Brabant worden gehouden in: Dorpshuis "De Lanteern" Dorpsstraat 119, 4711 EG, Sint Willebrord.

Deze maand houden wij onze ledenvergadering op laatste vrijdag van de maand op 25 oktober, aanvang 20.00 uur. Uitgenodigd is Freddy Wouters uit België met een dia-lezing over lori’s. De lezing is zeer uitgebreid met foto´s en video´s en valt ook in de smaak bij de niet lori’s liefhebbers.
Waarom lori’s houden. Voordelen en nadelen van lori’s. Huisvesting eenvoudiger dan verwacht. Verzorging. Kweken met lori’s in zowel kistkooi als vlucht.
Eén nestkast voor alle lori’s, in paar seconden kan de grote aangepast worden.
Onderhoud / reinigen / ontsmetten kooien en volières in een handomdraai.
Leefruimte verwarming nodig of niet? Spectaculair gedrag van deze prachtige vogels op video. Handopfok is overbodig vanaf zeer jonge leeftijd. Plukken van jongen voorkomen.
Tips en tricks voor kleine problemen om op te lossen.

Onze welbekende en gezellige beurs wordt deze maand gehouden op de 2e zondag van de maand 13 oktober 2019 van 09.00 tot 12.00 uur. Iedereen kan zijn vogels hier te koop aanbieden. Wij hanteren geen staangeld. Alleen € 1,00 entree. Nieuwe handelaren zijn welkom na telefonisch contact met M.v. Benthem 06-15530607 of P. Pattijn 06-14126911
De ledenvergadering en de beurs worden beide gehouden in dorpshuis "De Lanteern"

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.