afd. Twente
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Contactavond
Donderdag 27 februari is onze contactavond. Voor deze avond hebben wij uitgenodigd de dhr. C. van Diepstraten. Er wordt gesproken over voeding waarbij dieper in gegaan wordt op de bestanddelen, met name de eiwitten. Alle tips om door middel van goede voeding vogels gezond te houden en tot nakomelingen te komen. Belangrijk is om tussendoor vragen te stellen: waarom, wat, hoe, hoeveel, wanneer etc. Hiermee geeft hij een vervolg aan de lezing van oktober jl.  Dit belooft een zeer leerzame en gezellige avond te worden.

Jaarvergadering
Donderdag 29 maart is onze jaarvergadering en wij nodigen hierbij al onze leden uit.  Als u vragen of suggesties heeft, kunt u die voortijdig kenbaar maken bij het secretariaat of anders op de jaarvergadering. Wij zijn nog op zoek naar een penningmeester en zouden het zeer op prijs stellen als zich hiervoor iemand beschikbaar stelt. Graag zou het bestuur zich uitbreiden met één á twee personen. Als zich hiervoor iemand geroepen voelt, kan hij/zij contact opnemen met de voorzitter.

Afdelingsbijdrage
Hierbij willen wij de afdelingsbijdrage onder uw aandacht brengen. In januari heeft u van ons een jaarprogramma ontvangen met een machtigingskaart. Wij hopen dat een ieder deze machtigingskaart ingevuld retourneert (kan ook via mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of overmaken op rek.nr. IBAN NL46 RABO 0102034788). Wij hopen dat iedereen de afdelingscontributie van € 10,- betaalt, zodat de geplande activiteiten kunnen doorgaan. Alleen dan kunnen wij een actieve vereniging blijven.

Vogelbeurs
Zoals gebruikelijk, organiseren wij zondag 11 maart onze voorjaarsbeurs in de Weerselose Markthal te Weerselo. De hal is, indien het weer er om vraagt, verwarmd. De openingstijden zijn: inbreng vogels vanaf 9.00 uur; voor publiek geopend vanaf 10.00 uur (tot 16.00 uur). De beurs heeft alleen kans van slagen wanneer er een groot aanbod is van vogels, daarom nodigen wij ook de verenigingen en standhouders uit. Met uw medewerking moet dit, net zoals in het verleden, in Twente toch mogelijk zijn. Als wij met ons allen de schouders er onder zetten, komen we er wel. Hopelijk kunnen wij rekenen op een grote opkomst. U kunt zich aanmelden bij de dhr. Hofste 0546-622114 / 06-20759525 mailen kan ook. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.