afd. Twente
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail:

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Allereerst willen wij u allen heel veel sterkte wensen in deze tijd. De corona duurt nu wat langer dan we gedacht hadden, hopende dat er enige versoepeling gaat komen.
Naar aanleiding van de maatregelen m.b.t. het coronavirus zijn alle activiteiten tot nadere mededeling verboden. Wij zullen u op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn. Wij hopen de jaarvergadering in juni/juli te laten doorgaan anders wordt het in de eerstvolgende maand dat het mogelijk is. Hiervan brengen wij u dan op de hoogte via de mail.
Mocht u het jaarprogramma afgelopen maand niet via de mail hebben ontvangen kijk dan even in de spam. Zit het jaarprogramma ook daar niet in, dan is bij ons het mailadres niet juist of niet bekend. Stuur dan even een mail naar
Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen wij u via onze website www.ps-twente.nl en via de mail informeren. Wij vragen u dan ook regelmatig op de website te raadplegen, staan hier mededingen op die u via de mail niet hebt ontvangen kijk dan eens in de spam box.
Wij hopen dat u allen deze barre tijd in goede gezondheid doorkomt..

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.