afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Terugkijkend op een geslaagde jaarvergadering, waarin we terugkeken op het afgelopen jaar en vooruit naar een nieuw jaar, staan er wel ontwikkelingen te wachten. Te denken valt aan o.a. een andere locatie voor de vogelbeurs. Daar voeren we gesprekken over met diverse partijen om tot een goede locatie te komen die ook toekomstbestendig en betaalbaar is. Mocht u daar ook ideeën over hebben of een goede locatie weten, schroom niet en laat het ons weten!

Ook in de maand april houden we weer een interessante lezing. Donderdag 25 april om 20.00 uur hebben dhr. Harry de Jong uitgenodigd die ons meeneemt op rondreis door Madagascar. Tijdens die rondreis krijgen we een kijkje in de flora en fauna van Madagascar. Graag zouden we al onze leden maar ook vrienden, buren en/of familie willen uitnodigen om deze avond te bezoeken. Het belooft weer een gezellige en leerzame avond te worden.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.