afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Terwijl ik dit schrijf zijn we al weer druk bezig met de voorbereiding voor de beurs in oktober die zal worden verplaats, en de show in december die vermoedelijk naar voren wordt verschoven (zie daarvoor onze website). Wij hebben donderdag 31 mei de eerste helft van het seizoen afgesloten met een gezellige avond waarin dhr. de Jong mede de avond vulde. In de maand juni brengen we een bezoek aan de Firma GARVO. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden bij Alexander Jassies: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Edwin Stappenbeld e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 In juli en augustus zijn er zoals gewoonlijk geen contactavonden. Dit zijn onze vakantiemaanden. Wij hopen na de vakantie u allen weer in goede gezondheid te ontmoeten op donderdag 27 september in ons onderkomen, het buurthuis ’t Lansink. Dit is de eerste contactavond na de vakantie. Deze avond zal worden verzorgd door dhr. G. v. Doorn. Als bestuur hopen wij, dat u allen een succesvol kweekseizoen mag hebben en veel jonge - en bijzondere vogels op stok zult krijgen. Voor onze tussentijdse activiteiten, zie hiervoor de mailbox en onze geheel vernieuwde site. Als u het maandnieuws niet ontvangt via de mail, laat het ons weten door even een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Wij zorgen er dan voor dat u in de toekomst het maandnieuws ontvangt.  Onze website www.ps-twente.nl is sinds een jaar weer in de lucht. Wij plaatsen hierop al het afdelingsnieuws. Ik wil een ieder die de afdelingscontributie nog niet heeft betaald nogmaals vragen, in het belang van afdeling, de contributie á € 10 te voldoen op rekening Nr. NL46RABO0102034788 t.n.v. Parkieten Sociëteit Twente. Wij wensen alle leden een prettige vakantie, en hopen iedereen na de vakantie uitgerust en in goede gezondheid terug te zien op onze contactavond in september.

• 28 juni: bezoek aan Garvo
• juli en augustus: VAKANTIE
• 27 september: contactavond, spreker dhr. G. v. Doorn
• 14 oktober: BEURS, zie hiervoor onze website markt
• 25 oktober: contactavond, spreker dhr.  A. v. Kooten
• ??  november: bespreking show Buurthuis ’t Lansink
• 07-08 en 09 december: SHOW Vliegbasis TWENTE HANGAR 11? Mogelijk naar november
• 31 januari 2019: contactavond, spreker dhr. M. v. d. Plas

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.