afd. Twente
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Lang gewacht, eindelijk in de lucht onze geheel vernieuwde website www.ps-twente.nl
Nog niet iedereen ontvangt het maandnieuws. Het is mogelijk dat het maandnieuws in uw spambox beland. Als u hem helemaal niet ontvangt dan horen we het graag. Stuur ons dan even een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen er voor dat u in de toekomst het nieuws ontvangt. Dit was de aankondiging in het maandnieuws vorig jaar maar tot op heden heeft het bestuur er weinig tot geen reactie op gekregen. Daarom nogmaals een oproep onzerzijds maar ook de laatste oproep. Wij kunnen als bestuur niet alleen de zaken runnen. Hierbij hebben wij de steun en hulp van onze leden heel hard nodig. Wij hopen dat de contactavonden beter bezocht worden. Wij hopen tevens dat er steun en reacties van onze leden komen. Dit geldt zowel voor de contributie van € 10,00 aan de afdeling als ook voor advertenties voor de catalogus en de banner op onze site.
Wij kunnen u over al onze activiteiten en het nieuws van de afdeling via deze site, en op de contactavonden op de hoogte brengen.
Op de site is er een mogelijkheid om door uw plaatselijke dierenspeciaalzaak of voerleverancier, een banner te plaatsen. Deze mogelijkheid zorgt er onder andere voor dat onze afdelingskas versterkt wordt. Daarom vragen wij u om ons daarbij te helpen door banners te werven voor onze site. Een banner kost €25,- per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Alexander Jassies (tel.06-12366299 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In de maanden juli en augustus worden er geen contactavonden gehouden i.v.m. met de vakantie. Donderdag 27 september om 20.00 uur in Buurthuis ‘t Lansink zal onze eerstvolgende contactavond zijn. Deze avond zal worden verzorgd door dhr. G v. Doorn. Graag willen wij ook nog even de beurs van zondag 14 oktober bij u onder de aandacht brengen. We zijn op dit moment druk bezig met en nieuwe bestemming. Voor het nieuws hierover verwijzen wij naar het maandnieuws of onze site www.ps-twente.nl Het bestuur wenst u allen een prettige vakantie en ziet u graag weer terug op onze contactavonden.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.