afd. Oost Brabant
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: L.A.J. Jansen
Kromstraat 183, 5345 AC Oss
Tel. 0412-642844
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Oost Brabant worden gehouden in: café - zaal Wittenberg, Oude Molenstraat 10, 5342 GC, Oss

Donderdagavond 17 januari starten we weer met een nieuwe serie lezingen. We beginnen met een lezing van Simon van der Luit. Simon heeft al eerder een lezing verzorgd over het vogelpark Avifauna waar hij verzorger is. Deze algemene lezing was een zeer groot succes. Simon komt nu met een nieuwe lezing met de titel “van de hak op de tak”. Ongetwijfeld levert dit weer hele mooi beelden op van de vele verschillende soorten vogels die in Avifauna worden gehouden. De grote deskundigheid en vele jaren ervaring in het verzorgen van veel verschillende soorten vogels zullen ook deze lezing weer tot een succes maken.

Nieuwsgierig naar de overige lezingen / evenementen in 2019? Kijkt u dan ook eens op onze website.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.