afd. Noord-Holland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

Donderdag 26 april hebben we dhr. Kees Diepstraten uitgenodigd. Kees is verbonden aan de Firma Witte Molen vogelvoeders. Het onderwerp wat aan bod komt heeft met vruchtbaarheid te maken, een passend onderwerp nu de kweek op gang begint te komen.
Kun je vruchtbaarheid eigenlijk wel regelen? Kun je ook kiezen voor de geboorte van een man of liever een pop?  
Kees is eerder bij ons geweest en wij mochten ervaren dat hij een grote kennis van vogels heeft in de breedste zin van het woord. Wilt u nu een vruchtbaar jaar voor uw vogels dan is dit de uitgelezen avond om bij ons aanwezig te zijn.


Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.