afd. Noord-Holland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

De afdeling van Noord Holland gaat in oktober op bezoek bij twee grote papegaaienliefhebbers. We reizen hiervoor af naar Duitsland en Noord-Limburg. De afstand die we hiervoor moeten afleggen, wordt goedgemaakt door het aanbod aan papegaaien dat we te zien krijgen. Er is al verteld dat we papegaaien te zien krijgen die we eigenlijk alleen maar in boeken tegenkomen. De groep mocht helaas niet groter zijn dan 20 personen dus deze dag was al gauw volgeboekt.
De verenigingsavond in oktober komt hierbij te vervallen.


Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.