afd. Noord-Holland
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

We gaan onze zomerstop in dat betekend dat juni, juli en augustus wegvallen wat betreft een verenigingsavond. In september pakken we de draad weer op. Er werd ook al gevraagd of er nog een uitje komt in oktober. Dus we zullen eens kijken wat we nog kunnen doen, dit is altijd weer een uitdaging.
Even terug kijkend op de vogelbeurs eind april, kunnen we constateren dat dit geslaagd was. Ook dit is voor herhaling vatbaar.
Dan wens ik u allemaal een mooie zomer en voor diegene die op vakantie gaan, veel plezier.
Heeft u een reis naar landen waar u mooie foto’s van kromsnavels kunt maken dan zie ik die graag tegemoet. Ik wil deze met uw toestemming op onze Facebook pagina plaatsen. Graag tot ziens in september.


Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.