afd. Noord-Holland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

Onze zomerstop zit er alweer bijna op. Wij hopen dat jullie allen een fijne vakantie hebben gehad.

Wij zijn in de vakantie bezig geweest met het plannen van een uitje. Dit is ieder jaar goed bevallen onder de leden dus willen wij dit jaar weer een dagje weg met z'n allen.
Wij hebben besloten om naar het vogelpark Avifauna te gaan op zondag 6 oktober. Simon van der Luit neemt ons mee op rondleiding door het park. Hierna is er voor ons gereserveerd bij de live cooking brunch. Dit is een uitgebreid buffet met vlees- en visgerechten, salades etc. Inclusief koffie, thee, sap, melk en frisdranken.
Wanneer jullie uitgegeten zijn mogen jullie op eigen gelegenheid nog door het park lopen.

We verzamelen tussen 10.15 - 10.30 uur bij de receptie (ingang) van Avifauna. Vanuit daar lopen wij gezamenlijk naar Simon.

De kosten voor dit uitje bedraagt € 30.- per persoon. Uiteraard mogen de partners ook mee.
Omdat er gereserveerd word voor ons willen wij graag zeker zijn van het aantal mensen dat ons zal vergezellen. Daarom wil ik jullie vragen om het bovenstaande bedrag vóór 30 september over te maken op ons rekeningnummer, of contant te betalen bij de eerste ledenavond.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.