afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: S. Zwart
Hoogheide 2, 5973 RK, Lottum
Tel. 06-2891 7898
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord- en Midden-Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen,aanvang 20.00 uur.

Dinsdag 18 februari houdt Hans Wagenaar een lezing over predatie bij vogels, aanvang 20.00 uur (let op!! geen 19.45 uur meer). Deze lezing wordt ondersteund met een PowerPoint presentatie. Wij hopen jullie in groten getale welkom te heten. Uiteraard vindt de bekende tombola plaats in de pauze.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.