afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Dinsdag 18 december zal familie de Moor een lezing geven over Singapore/Bali/Maleisië.

Een reis op zoek naar diverse soorten vogels. Het blijft spannend om vogels te zien in de vrije natuur en daarom zijn er ook bezoeken gebracht aan verschillende dierentuin(en) om zo te weten naar welke soorten er in de natuur gezocht kan worden.
- In Singapore bezoeken we het mooie vogelpark Jurong Birdpark. We raken er niet alleen in de ban van paradijsvogels maar worden ook verliefd op de fascinerende neushoornvogels die rondvliegen in Singapore  stad en omgeving. Hier is, in samenwerking met Bali Bird Park, een project gaande voor zowel de paradijsvogels als de neushoornvogels en de balispreeuw dus gaan we ook naar Bali. Ook daar hebben we aardig wat kunnen fotograferen.
- We bezochten het eiland Palua Ubin.
- In Maleisië zijn we op zoek gegaan naar de blauwstuit (Blue Rumped) papegaai in Taman Negara. We bezoeken in Kuala Lumpur een schitterend vogelpark: Het Kuala Lumpur Birdpark.  
- Borneo (Land below the wind) waar we naar het  Kinabatangan Wildlife Reservaat gaan. Een reis met de boot over de Kinabatangan-rivier op zoek naar vogels.
- In de sporen van David Attenborough gaan we door Borneo op zoek naar de neushoornvogels en zien ook de mooie ijsvogels over het water vliegen. Niet alleen vogels zijn gefotografeerd maar ook de natuur van deze landen. Denk aan de orang-oetang; de schildpadden op Selingan het Turtle eiland die toch wel een indruk na laten en de grotten van Gomantong waar een zwaluw zijn nestje bouwt. Allemaal ervaringen die deze avond met u wordt gedeeld.  

Tijdens de pauze zal er de bekende tombola worden gehouden met vele prijzen.

Heeft iedereen een getekend exemplaar ingeleverd van het mutatieformulier Informatief 2019 tezamen met de Privacyverklaring?

!

Breng op deze avond gerust een vriend of kennis mee om kennis te laten maken met de Parkieten Sociëteit. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.