afd. Noord- en Midden Limburg
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: H. Mooren
Keulsebaan 24, 5758 AC Neerkant
Tel.: 077-4662804
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord en midden Limburg worden gehouden in: Party Restaurant de Houbereij, Kerkstraat 68-70, 5981 CH, Panningen

Vóór de vergadering kan nog steeds het boekje Informatief 2018 worden opgehaald.
Opsturen is ook mogelijk d.m.v. het overmaken van de portokosten naar Rabobank Peel, Maas en Leudal. IBAN NL57RABO0173833020 o.v.v. “opsturen Informatief 2018” (binnen Nederland € 3,75 of naar buitenland € 7,50).
Gooit u a.u.b. oude boekjes met persoonsgegevens niet zomaar bij oud papier. Levert u deze in dan zorgen wij dat ze vernietigd worden.

Brengt u op deze avond gerust een vriend of belangstellende mee om kennis te laten maken met de Parkieten Sociëteit. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

 

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.