afd. Friesland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Dinsdag 31 maart is, voor onze laatste contactavond van dit winterseizoen, dhr. Johnny Wierda van het bondsbestuur uitgenodigd. Hij zal deze avond bewegende beelden laten zien van o.a. Australische parkieten en kaketoes, inclusief zeer grote zwermen grasparkieten. Ook ara’s en Afrikaanse papegaaien zoals de grijze roodstaartpapegaai zullen over het filmdoek vliegen. Tevens zal hij de jubilarissen huldigen.
Oproep aan onze leden, kom een keer langs in Tijnje! We starten de avond om 20.00 uur en sluiten af rond 22.30 uur. AFGELAST

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.