afd. Friesland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

De vakanties en de hete dagen zijn weer achter de rug. Wat de kweek betreft was het voor de één beter dan voor de ander, dat zal ook altijd wel zo blijven. Maar we gaan nu weer starten met onze contactavonden. Alle contactavonden van dit winterseizoen zijn ingevuld. Kijk hiervoor op onze website. Voor dinsdag 29 oktober hebben we Emil Meems uitgenodigd. Hij zal ons deze avond bijpraten en beelden laten zien over allerlei soorten lori´s; zelf kweekt hij ook met deze vogels waar hij ook succes mee heeft. Dus leden kom deze avond naar Tijnje, we starten zoals altijd om 20.00 uur. Ook mag u als lid gerust een vriend of kennis mee nemen deze avond. Tot ziens in Tijnje!!

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.