afd. Friesland
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Deze maand zal Auke Vlieger ons films of foto’s laten zien. Wat precies is nog een verrassing maar Auke heeft aangegeven dat hij wat zal presenteren over Walsrode en dat hij prachtig beeldmateriaal van onze provincie heeft. Tevens heeft hij vorig jaar in Zwolle bij de Mondial 2019 veel foto’s genomen dus keuze genoeg om de avond te vullen.
Nog een oproep aan onze leden om de bijdrage van € 5,00 over te maken op de rekening (IBAN) NL64 INGB 0007702511 t.n.v. Parkieten Sociëteit Friesland. Het bestuur zou dit bijzonder op prijs stellen zodat wij de contactavonden kunnen blijven organiseren. Graag tot ziens in Tijnje op dinsdag 25 februari, aanvang 20.00 uur.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.