afd. Friesland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: A. Vlieger
Heidewei 70, 9299 HZ Zwagerbosch
Tel. 06 1275 5529

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Friesland worden gehouden in: Café-Restaurant Overwijk, Heawei 9, 8406 AV, Tijnje

Dinsdag 27 februari hebben wij Michel v.d. Plas, van de papagaaien opvang in Erica, uitgenodigd. Deze avond gaat hij ons voorlichten over het houden en kweken van kaketoes. O.a. ervaringen met de natuurbroed met acht verschillende soorten; verschillen in voeding tussen de Aziatische en Australische soorten; hoe om te gaan met het risico op partneragressie en het onderscheid tussen de (onder)soorten. Ook nu beloofd het weer een leerzame avond te worden. Dus leden komt u deze avond naar Tijnje en bent u geen lid van de afdeling, komt u dan gerust langs om eens kennis te maken. In januari was onze gebruikelijke jaarvergadering. Penningmeester Renze de Jager was aftredend en herkiesbaar. Voor ons als klein bestuur zijn we erg blij dat hij voor zijn 7de termijn gaat als penningmeester, een hele mijlpaal. Wat betreft de jubilarissen van onze afdeling: zij krijgen bericht waarin wordt gevraagd of zij in de maand maart wel of niet aanwezig willen zijn in Tijnje voor de uitreiking van de speldjes. Voor overig nieuws kunt u altijd op onze website terecht.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.