afd. Drenthe
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen

Secretariaat: J. Groenwoud
De Plevier 57, 7905 CK Hoogeveen
Tel. 06-15507248
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Dinsdag 16 oktober komt Dhr. C. van Dam een lezing verzorgen. Het onderwerp is: ‘vogelpark’ Bowra Station in Australië. Mocht u interesse hebben in de lezing maar geen lid van de afdeling zijn dan is dat geen probleem. U bent van harte welkom.

De show komt gestaag dichterbij. Deze wordt gehouden in week 46 (14 t/m 18 november).
Wij zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van de show. We zien uw inschrijving gaarne tegemoet, dan belooft het een top show te worden. Zonder uw vogels kunnen wij  geen show organiseren.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.