afd. Drenthe
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail:

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

Tijdens de jaarvergadering zullen wij de oorkondes van de afgelopen show uitreiken. Ook zullen uiteraard de gebruikelijke punten worden besproken. Als aanvulling op de jaarvergadering hebben we een sociëteitsavond gepland. We zullen een aantal zaken bespreken over de huidige wet en regelgeving en u uitleg geven hoe dit exact in zijn werk gaat.
Op deze avond is er voldoende ruimte om hier met elkaar over te spreken. Ook worden u een aantal documenten aangereikt die u kunt gebruiken om de administratieplicht goed in te richten.

Deze documenten zijn ook te downloaden op de site van de Parkieten Sociëteit. https://ringen.parkietensocieteit.nl/
In de meeste gevallen zien we weinig opkomst op zulke avonden. Wij willen u vragen nu wel te komen. Niet alleen voor de gezelligheid, maar zeker ook om samen te praten over de administratieplicht voor B-vogels waar iedereen mee te maken heeft. We hebben een afgevaardigde van het hoofdbestuur gevraagd ons een update te geven over de huidige situatie en de toekomst. Nu klinkt het allemaal zeer zwaarmoedig, maar op zich valt het best mee. De Parkieten Sociëteit en afdeling Drenthe willen de leden graag helpen om de administratie toe te passen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 22 september in het dorpshuis van Valthe, aanvang 20.00 uur.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.