afd. Drenthe
Contributie 2020 betalen
Contributie 2020 betalen

Secretariaat: E. Meems
Cantharel 2, 9404 MA Assen
Tel. 06-30048179
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Drenthe worden gehouden in: Ons Dorpshuis, Hoofdstraat 54 7872 PL Valthe

In maart houden wij onze jaarvergadering. Tijdens de jaarvergadering zullen wij de oorkondes van de afgelopen show uitreiken. Als aanvulling op deze jaarvergadering hebben we een sociƫteit-avond gepland. We zijn bij verschillende vaste bezoekers van de contactavond op bezoek geweest. De kwekers zullen u zelf kort vertellen welke vogels ze houden en hoe ze dit doen, uiteraard ondersteund door een korte presentatie. Kortom een gezellige interactieve avond tussen kwekers.
Wij hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 17 maart, aanvang 20.00 uur.  AFGELAST

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.