start
Contributie 2019 betalen
Contributie 2019 betalen
31/10/2018 19:00 - 21:00
Marinus Ruppertgebouw, Universiteit Utrecht
Adres: Leuvenlaan 21, 3584 CE Utrecht
Tijdens deze thema-avond gaat alle aandacht uit naar het houden en verzorgen van parkieten en papegaaien. Benjamin Koekoek, bekend als een van Nederland's eerste freeflighters met papegaaien, heeft in zijn carrière bij een fabrikant voor natuurlijke papegaaienvoeders veel kennis opgedaan over het samenstellen van een passend en afwisselend menu. Daarnaast heeft hij met zijn eigen vogels veel ervaring in het houden, verzorgen en in vrijheid vliegen met deze dieren. Graag neemt hij u een avond lang mee in de wereld van de kromsnavels.
Voor wie?
Deze avond is geschikt voor zowel beginnende als ervaren houders van alle grote en kleine papegaaien en parkiet-achtigen.
Wat zijn thema-avonden?
Elke maand organiseert het Collective of Animal and Plant Stakeholders samen met de (gast-)docenten van advies- en educatiecentrum the Blue Buck een thema-avond waarin een ervaren dierenhouder u alles vertelt over zijn manier van dieren houden. Elke maand behandelen we andere onderwerp, met een andere docent. Om een thema-avond te kunnen bijwonen is geen enkele vorm van lidmaatschap vereist.
Leden van de Parkieten Sociëteit kunnen € 5 korting krijgen op het kaartje door bij het afrekenen de kortingscode: parkietensocieteit in te voeren.

Het huidige magazine

images/magazine/1810-1_resize.JPG

Van de bestuurstafel

Beste lezer.

In tegenstelling van wat u van ons in november gewend bent, zult u dit jaar geen lijst met adviesverkoopprijzen vinden. De redenen zijn dat er zeer weinig informatie vanuit het land kwam om een dergelijke lijst überhaupt samen te kunnen stellen. En het grote verschil in prijzen in verschillende regio’s in ons land zorgt voor verwarring. Ook op de website zult u geen nieuw overzicht gaan vinden. Het laatste overzicht van 2017 blijft voorlopig staan zodat u wel de ringmaten van de vogels terug kunt vinden.

Lees meer...

Ringen voor uw jonge vogels

De ringenservice is volledig actief. U kunt bij ons het hele jaar door ringen bestellen.

De ringen voor het komend jaar worden vanaf oktober geleverd.

Klik op het plaatje om naar de ringenservice pagina te gaan.

komende evenementen

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.

PS laatste nieuws

THEMA AVOND: Parkieten en Papegaaien
THEMA AVOND: Parkieten en Papegaaien

31/10/2018 19:00 - 21:00 Marinus Ruppertgebouw, Universiteit Utrecht Adres:  [ ... ]

Lees verder
Bedrijfsmatig houden van dieren

Op de site van het RVO - Rijksdienst voor Ondernemend Nederland - zijn de indicaties opgeg [ ... ]

Lees verder

Onze trots