magazine informatie
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Leden krijgen het Magazine 11 keer per jaar in hun brievenbus. Wordt u ook lid?

Aanvang van een lidmaatschap

Het lidmaatschap gaat in op 1 januari doch niet voordat de betaling is ontvangen. Het loopt tot 1 januari van het volgende jaar.

Opzegging van het lidmaatschap

Opzeggingen kunnen alleen schriftelijk of via een e-mail gedaan worden. Opzeggen moet voor de 1e oktober van het lopende jaar ingediend worden. Opzeggingen welke daarna binnen komen worden niet meer geaccepteerd voor het komende jaar. Opzegging alleen sturen aan: Administratie PS, Kerkstraat 39A, 7151  BV, Eibergen. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.