afd. Twente
Contributie 2017 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

Na een welverdiende vakantie pakken we de draad weer op en gaan verder met waar we in mei zijn gestopt. Het bestuur heeft echter niet stil gezeten. Allereerst moest er voor de beurs het één en ander worden geregeld en aan het jaarlijkse uitstapje wordt nog hard gewerkt. De bedoeling is om naar Denemarken te gaan, maar het is de vraag of we het op tijd rond kunnen krijgen Zo niet dan wordt het doorgeschoven naar volgend jaar. Wij doen nogmaals een beroep op al onze leden die de contributie van dit jaar nog niet hebben voldaan deze alsnog te storten op rek.nr. NL46 RABO 0102 0347 88

Spreker
Donderdag 28 september is onze eerste activiteit na de zomervakantie. Er zal een lezing worden gehouden door mevr. Hedwig v.d. Horst zij is bij de meesten onder u wellicht wel bekend als vogeldierenarts.
Tijdens haar lezing zullen de volgende onderwerpen worden behandeld: veel voorkomende ziekten; hoe herken je ze en hoe worden ze behandeld; preventie. Wij rekenen op een grote opkomst.

Vogelbeurs
Zondag 8 oktober houden wij weer onze najaarsbeurs in samenwerking met de Weerselose markt. Wij nodigen dan ook iedereen uit voor deze beurs. De beurs zal plaatsvinden in de hal van de Weerselosemarkt, Bornsestraat 14 te Weerselo. De openings tijden zijn: inbreng vogels vanaf 09.00 uur; voor publiek vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur. De beurs heeft alleen een kans van slagen wanneer er een groot aanbod is van vogels en standhouders en net zoals in het verleden moet dit in Twente toch mogelijk zijn. Als we er met ons allen de schouders onder zetten, dan komen we er wel.
Kom allen met vogels: wildzang, tropen, kanaries en kromsnavels, Europese cultuurvogels. Duiven / kwartels volgens Flora en Fauna wet 2002. Hopelijk kunnen wij weer rekenen op een grote opkomst. U kunt zich aanmelden bij de dhr. Hofste 0546-562114 / 06-30320333 mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U wordt via onze nieuwsbrief en onze site www.ps-twente.nl op de hoogte gehouden van de activiteiten. Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen, stuurt u dan even een mail naar voorzitter@ps- twente.nl dan zorgen wij dat u voortaan de nieuwsbrief ontvangt.