afd. Twente
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: E. Stappenbeld
Albert Meijeringstraat 61

7521 TK Enschede
Tel: 053 4333713 of  06 53964444
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Twente worden gehouden in: Buurthuis ’t Lansink Twijnstraat 6-8, 7553 BS, Hengelo

De beurs van oktober hebben we nog niet gehad als het maandnieuws ter perse gaat. Toch zijn we al weer druk bezig met de voorbereiding voor de show in december.

Donderdag 23 november, een week eerder dan gebruikelijk (vanwege de show,), hebben wij als spreker voor onze contactavond dhr. Jos Hubers uitgenodigd. Hij zal zijn nieuwe Zuid-Afrika lezing presenteren.

Ter voorbereiding van onze landelijke show hebben we een extra informatieavond op donderdag 16 november. U bent hiervoor allemaal van harte uitgenodigd. De avond is in zijn geheel gewijd aan de show. Na de zeer goede recensie van de show in 2015, hopen wij op inschrijvingen uit het hele land. Wees er dus op tijd bij want ‘vol is vol’. De sluiting is 11 november. De show zal plaatsvinden op 2-3 en 4 december in “Hangar 11” op de vliegbasis Twente, Vliegveldweg 347, 7524 PT Enschede. Komt u a.u.b. de extra contactavond bezoeken want wij hebben met de show al uw medewerking nodig. Zonder uw medewerking en vogels is er geen show te organiseren. Met deze toplocatie zijn wij in de gelegenheid er een grote landelijke show van te maken. Zo kunnen we ons als afdeling nog meer onderscheiden. Er zal meer ruimte ter beschikking zijn om meerdere soorten vogels te kunnen showen. Wij denken dan ook aan een show met tropen, kanaries, wildzang, Europese cultuur vogels, papagaaien en parkieten. Daarnaast hebben wij al een aantal speciaalclubs bereid gevonden hier aan deel te nemen. De speciaalclubs/verenigingen zullen een ruimte toegewezen krijgen om de club en vogels te kunnen promoten. De ingebrachte vogels van afdelingen van de Parkieten Sociëteit zullen in de show mee draaien. Het is natuurlijk ook vanzelfsprekend dat leden van clubs daar ook vogels kunnen inzenden. Hoe meer vogels we kunnen laten zien, des te beter. Dit allemaal in het kader van samen staan we sterk. Het is tevens een unieke kans om onze hobby meer onder de aandacht te brengen. Graag willen wij u dus uitnodigen, donderdag 16 november in Buurthuis ’t Lansink te Hengelo, om met ons van gedachte te wisselen over onze show.

Wij hopen op de medewerking van al onze leden tijdens de opbouw, maar ook zeker met het inbrengen van vogels. Als al onze leden van de afdeling Twente en andere afdelingen 1 of 2 vogels zouden inbrengen voor de show, dan zouden we u een show kunnen bieden met veel variëteiten en soorten. Is uw mailadres bij ons bekend dan ontvangt u het inschrijfformulier bij de maandelijkse nieuwsbrief. Mocht u de maandelijkse nieuwsbrief niet ontvangen dan is waarschijnlijk uw mailadres niet bekend, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zorgen wij alsnog voor een inschrijfformulier. Tevens willen we u uitnodigen om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Graag tot dan!

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.