afd. Noord-Holland
Contributie 2018 betalen
Contributie 2018 betalen

Secretariaat: W. Aardenburg
Dobbestraat 18, 1964 HX  Heemskerk
Tel.: 025-1232110
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avonden van de afdeling Noord Holland worden gehouden in: clubgebouw vogelvereniging Kleurenpracht, Zevenhuizen 50, 1852 JC, Heiloo

We zijn aan de laatste verenigingsavond gekomen van 2017.

Terugkijken is niet altijd goed maar we kunnen zeggen dat het een geslaagd jaar was.

Ik wil één maand naar voren brengen en dat was het uitje naar het plaatsje Erica. Daar waren we welkom bij Vogelopvangcentrum 'World of Birds Foundation’. Een ruime vogelkas met ruim 1600 papegaaiachtige. Na dat bezoek brachten we een bezoek aan een vogelpark in Lutten ‘de Lorkeershoeve’. Hier genoten we van een zeer goede middagmaaltijd. Na de maaltijd kon je op eigen gelegenheid het park bezoeken. Rond 17.00u. reden de meesten weer richting noord Holland, wat nog ruim 2 uur rijden was. Dit uitje werd georganiseerd door de PS Noord-Holland in samenwerking met 2 andere verenigingen nl.: ‘Onze Parkieten’ uit Oudorp en vogelvereniging ‘de Gouldamadine’ uit Assendelft. Er waren totaal 24 aanmeldingen. Het was een zeer geslaagde dag.

Terug naar 30 november, onze verenigingsavond.

We heten welkom dhr. Reinhold, voorzitter van het platform Stop invasieve exoten.

Dhr. Reinhold gaat in op 3 soorten papegaaiachtige die rondvliegen in de vrije Nederlandse natuur maar hier eigenlijk niet thuis horen. Wat voor schade brengen ze aan de huidige fauna? Een avond waar je mee mag discussiëren!

Graag tot ziens op donderdag 30 november.

Het bestuur wenst u nu al vast fijne kerstdagen en de beste wensen voor 2018.

.

Kent u ons magazine nog niet?

Als u ons magazine nog nooit gezien heeft of u wil er wat meer over weten, dan kunt u op de boekenfondswebsite alle verschenen magazines vinden. Er staat per magazine een inhoudsopgave van de hoofdartikelen. Ook kunt u er 7 pagina's van ieder magazine zien.

U kan de wens hebben om een echt magazine in de vingers te houden. Om deze wens uit te laten komen kunt u een proef magazine aanvragen. Via deze link gaat u naar de aanvraag.

Aangezien wij een non-profit organisatie zijn proberen wij voor onze leden alles zo voordelig mogelijk uit te voeren. Daarom moet u voor een proef magazine wel de verwerkingskosten (envelop en porto) betalen, het magazine zelf krijgt u gratis.
Als u besluit zich als lid aan te melden dan krijgt u de verwerkingskosten van ons terug.

U krijgt een willekeurig magazine toe gezonden. 
Mocht u een specifiek magazine willen hebben dan dient u deze via het boekenfonds te bestellen.